7 Dingen Die Beter Zijn Aan Windows 11 In Vergelijking Met Windows 10

In bepaalde programma’s kunt u de elementen die in het programmavenster worden weergegeven, groter maken. In een toekomstige update voor Windows 10 zal Microsoft een lettertypepagina gaan toevoegen aan het instellingenpaneel. Als je nu het lettertype wil aanpassen, dan moet je daarvoor naar het ouderwetse configuratiescherm gaan. Kunt zoeken op trefwoorden vind je op de meeste vragen een antwoord. Mocht je vraag dan nog niet beantwoord zijn, dan kun je driversol.com/nl/drivers/others/microsoft/acer-n30-handheld-usb-sync terecht bij de Helpdesk. Met ChareInk kwam ik een heel eind in de richting maar uiteindelijk ben ik overgestapt naar een, speciaal voor e-ink schermen gemaakte, versie van het DejaVu lettertype.

  • Ga je dan slapen zonder je documenten op te slaan?
  • WhatsApp introduceert een nieuwe instelling voor privacybeheer.
  • Het heeft voor mij de nummer 1 plaats van slechtste fonts omdat het font niet gemakkelijk te lezen is, het is uit balans en het is in mijn mening gewoon verschrikkelijk lelijk.
  • Als je een bestand verwijdert, komt deze in de prullenbak terecht.

De bureaubladen kunnen worden benaderd via de Task View, dat ook fungeert als een overzicht van alle openstaande programma’s. In dit menu kan je ook automatisch verbinden met hotspots uitzetten, mocht je dit tijdens de installatie van Windows 10 nog niet aangepast hebben. Als je ‘Maak automatisch verbinding met de voorgestelde open hotspots’ op AAN hebt staan, geef je jouw laptop toestemming om automatisch aan te melden op openbare wifi-netwerken. Aangezien openbare wifi netwerken ook onveilig kunnen zijn, kan je dus overwegen om deze functie op UIT te zetten.

Gratis Demo Website

Het gaat om statistiek, niet om wat jij specifiek precies allemaal doet achter je pc… Het feit dat MS actief gaten dicht voor deze OSen is wat mij betreft voor priv’e gebruik goed genoeg en geen reden om te gaan upgraden. Je moet het OS gaan hacken om te verhinderen dat de bestanden worden gedownload…….

Voor nu zijn de widgets nog wel exclusief gelimiteerd aan Microsoft diensten maar we hopen dat er in de toekomst meer widgets van verschillende bedrijven worden toegelaten. Uiteraard heeft Microsoft ook verbeteringen gemaakt die passen bij de nieuwe wereld van thuiswerken en online vergaderen. Microsoft Teams is nu beter geïntegreerd met het besturingssysteem.

Wat Is Cache?

Als we een Website, zoals Facebook.com bezoeken, kan je ervoor kiezen om de gebruikersnaam met het bijbehorende wachtwoord te onthouden. Als je dat doet dan hoef je de volgende keer niet al deze gegevens opnieuw in te voeren. Nu hoef je geen gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren omdat die gegevens uit de cookie gehaald worden. Sommige gebruikers vinden het mogelijk zorgwekkend dat Brave een platform voor advertenties (‘Brave ads’) heeft toegevoegd.

Dat geldt voor zowel oude als nieuwe Windows gebruikers. Deze nieuwe updates maken het duidelijk dat Microsoft moeite heeft gedaan om de pijnpunten van zijn gebruikers te achterhalen en aan te pakken. De digitale versnelling die deze tijd van deze sector vraagt, maakt de gebruikerservaring voor een digitaal platform nog belangrijker.

0 cevaplar

Cevapla

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir